Som competitius en gestió de la formació
Som competitius en gestió de la formació

Gestió de persones i situacions tòxiques a l'empresa

Modalitat:     Presencial

Data d'inici: 09-04-2015
Data de fí:    20-04-2015
Durada:        12 hores
Dies i horaris: Dilluns i dijous de 19:00 a 22:00 h.

Lloc de realització: El curs "Gestió de persones i situacions tòxiques a l'empresa"  es realitzarà a les instal·lacions de l'EGE.

Avantatges

- Al ser un curs molt pràctic l'alumne pot aplicar directament els coneixements adquirits.
- El nombre d'alumnes molt reduït permet personalitzar el curs per a cada necessitat.

Objectius

Identificar, prevenir i actuar davant persones i situacions tòxiques que alteren la convivència i l’eficiència de l’equip. Un responsable d’equip que no disposi d’eines per afrontar i solucionar aquestes situacions estarà portant a la mediocritat el seu equip i erosionant greument la confiança en el seu lideratge.

Destinataris

Professionals i treballadors que tinguin col·laboradors sota la seva responsabilitat i necessitin gestionar situacions tòxiques en el seu equip de treball.

Titulació

- Les persones que realitzin el 80% del curs rebran, o bé un certificat d'assistència, o bé un diploma en què es reflectirà la qualificació final del curs.

Bonificacions

- D’acord amb el model que promou la formació del personal, les empreses disposen d'un crèdit per formar aquest personal a través de les liquidacions a la Seguretat Social.
- L'EGE us ofereix el servei de gestió de bonificar el crèdit de l'empresa sense cap cost addicional.
- Consulteu la possibilitat de bonificar total o parcialment  el curs en funció del crèdit de formació de la vostra empresa i de la seva modalitat.

Professorat

Francesc Xavier Miguel


Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona, Màster en Direcció de RRHH i Gestió de Conflictes també per la Universitat de Barcelona-IL3. Formació complementaria en gestió i direcció d’empreses per EOI.


Anteriorment, a l'actual etapa com a consultor especialitzat en desenvolupament Empreses Familiars i Famílies Empresàries, havia realitzat funcions com a Director Desenvolupament en empresa nacional de distribució.


Des de fa més de 7 anys, treballa desenvolupant projectes de millora i organització en empreses familiars, així com orientant el desenvolupament i lideratge de famílies empresàries. Treballant també, en la resolució de conflictes en les organitzacions: mediació conflictes laborals (sindicat/empresa, resolució disputes internes en els equips de treball i gestió de disputes familiars i entre socis).

Descomptes

Les empreses que matriculin més d’un dels seus treballadors en el curs es beneficiaran d’un descompte del 10% a partir del segon alumne

Preu

192 €